Přidat k oblíbeným stránkám
   Poslední update: 2. února 2010
  O HrajZadarmo!


America's Army

Chtěli byste se na okamžik stát členem americké armády a vyzkoušet si jak to vypadá na moderním bitevním poli? Hra America's Army vám tuto možnost dá, a to se vším všudy. Týmová spolupráce, realističnost boje a taktika hráčů - tak by se dala tato hra stručně charakterizovat. Nečekejte od AA nějakou rychlou akci - než odstřelíte prvního nepřítele, budete postaveni před spoustu taktických úkolů. Jedná se tedy spíše o středně rychlou akci. AA by se dala také označit jako jakýsi bojový simulátor.

America's Army je projekt americké vlády, který si dává za cíl přilákat nové rekruty do americké akrmády. Aby se hra dostala mezi širokou veřejnost a počet rekrutů tak byl co nejvyšší, hra je k dispozici zdarma, a to i pro hráče mimo území USA. Hra je stále ve vývoji a drží se tak v kontaktu s moderními technologiemi a požadavky současných hráčů.

Ještě než budete připuštěni do online hry, budete muset splnit několik tréninkových misí a získat tak první zkušenosti virtuálního nováčka v armádě. Následným nasazováním v online akcích už se z vás postupem času, s navyšující se hodností, stane ostřílený veterán. Vaše vybavení není ochuzeno o předměty typu brýlí pro noční vidění apod. Veškeré vybavení ve hře je samozřejmě shodné se skutečným vybavením amerických jednotek. 

Jestliže jste tedy příznivcem reálného a taktického boje, America's Army je ta správná volba na poli 'free multiplayer online' her.


Hardwarové požadavky: America's Army se díky svému stálému vývoji řadí spíše k hardwarově náročnějším hrám.

  • Procesor: 2.8 GHz  ||  RAM: 512MB (optimálně 1GB)  ||  Grafická karta: 128+ MB novější generace

(tyto hodnoty jsou vždy pouze orientační, proto neváhejte hru vyzkoušet i na slabší sestavě) 


Video ze hry:


Odkazy:

0 komentářů: