Přidat k oblíbeným stránkám
   Poslední update: 2. února 2010
  O HrajZadarmo!


Warsow

Warsow je FPS vyvájená z Quake 2 enginu. Jedná se o klasickou Quakovku, vylepšenou ale o řadu zajímavých funkcí. Warsow je svižná akce ze zajímavého 'sci-tech' prostředí, s velmi specifickým vzhledem jednoduchých a přehledných barev. Hra vám nabídne několik módů - duel, deathmatch, CTF a další! Ve Warsow si přijdou na svoje především fanoušci rychlé akce, propracovaného pohybu s mnoha možnostmi jako jsou bunny hopping, odrazy od zdí, strafe jumping a další vymoženosti pro hráče profíky.

Do vaší zbraňové výbavy se vejde mnoho zbraní - převzatých z Quake, což je zárukou kvalitní vyváženosti hry jak v boji na krátké vzdálenosti - díky např. Riot Gun ('brokovnice'), tak i na vzdálenosti velmi dlouhé. Většina fragů si v této hře ale obstaráte RocketLauncherem (raketomet)  a GrenadeLauncherem (minomet), pro jejichž úspěšné použití musíte počítat také s dráhou soupeřova pohybu.

Co se týče komunity okolo této hry, zahrát si můžete zaručeně v jakoukoli denní hodinu - herní základnu má Warsow slušnou a tak ani o soutěže různých druhů od turnjů až po ligy není nouze. Hra je stále ve vývoji a tým vývojářů se řídí heslem "hráči hráčům" - tudíž je velmi dobře propojen s hráči samotnými, což přináší do vývoje opravdu požadované funkce a Warsow je opravdovou hrou "par excelence".

Velkým plus této hry je verze i pro Linux.


Video ze hry:

Obrázky ze hry:

 


Odkazy:

0 komentářů: