Přidat k oblíbeným stránkám
   Poslední update: 2. února 2010
  O HrajZadarmo!


Wolfenstein: Enemy Territory

Enemy Territory, nebo jednoduše ET, je velmi kvalitní sřílečka z pophledu hráče, zasazená do prostředí druhé světové války. Týmová spolupráce, rychlá akce a taktika - to jsou některé základní rysy této hry. Co se grafiky týče, ET je na tom velmi dobře - hra má vyvážené grafické prostředí, které není nijak náročné a je tak ideální pro multiplayerovou hru, na druhou stranu z obrázků si všimnete, že o grafické nedostatky se určitě obávat nemusíte.

Hra přes internet, ke které je ET přímo vyvynuta, se odehrává v týmové spolupráci hráčů. Allies na jedné straně a Axis na druhé mají v každém módu hry odlišné úkoly - zpravidla se jedná o úkol bránit, respektive pro druhý tým zničit, nějaký objekt apod. Jako hráč máte na výběr několik hráčských kategorií, neboli povolání, která můžete ve hře zastávat. Jde například o medika, který se postará kromě špatného zdravotního stavu nepřátel také o zdraví svých spolubojovníků rozdáváním lékáren apod. Dále je na výběr klasický voják, inženýr na pokládání bomb apod.,  špión a další. Za své hraní a herní úspěchy se vám také postupem času navyšuje vaše hodnost, podle které se zlepšujete i ve schopnostech vašeho povolání.

ET není jednoduchou fragovací "maso" hrou ve stylu Quake. Díky profesím hráčů a množství předmětů, které hra a každá specifická mapa obsahuje tak vzniká nespočetné množství taktických možností a herních situací. I díky taktéž velkému množství zbraní se tato hra řadí mezi nejkvalitnější multiplayerové počiny vůbec.

Hra má mnoho různých modifikací a tak nejlépe uděláte když hru zkusíte na vlastní kůži. Kromě verze pro Windows existuje i úprava hry pro uživatele Linuxu.


Video ze hry:


Odkazy:

0 komentářů: