Přidat k oblíbeným stránkám
   Poslední update: 2. února 2010
  O HrajZadarmo!


War Rock

Tato střílečka nesoucí se v rámci moderního boje, je představitelem především stylu her "bezhlavého" vraždění. Hráč se ocitá na bojišti dvou znepřátelených stran, přičemž si může zvolit jestli si zahraje s vybavením 20. nebo 21. století. Ačkoli jsou hráči rozděleni do dvou týmů, spolupráce mezi hráči není základním pilířem této hry. Tím je bezesporu rychlé oko a neméně pomalá zbraň.

Důležité je zmínit, že War Rock je sice plně zdarma, ale hráči mají možnost kupovat si do hry nejrůznější vylepšení, jako jsou další mapy, lepší zbraně, nebo jiné předměty.

Po připojení do hry dostanete na výběr za jaký druh postavy chcete hrát. Váš výběr se poté odrazí na typu vám přístupných zbraní. Samotné hraní vás přivede na bitevní pole kde bude úkolem vašeho týmu dobývat a obsazovat pozice, nebo odpálit nálož na určeném místě, či jednoduše pozabíjet co nejvíce nepřátelských hráčů. To vše podle módu hry, které WarRock obsahuje celkem tři. Zajímavostí a dojisté míry originalním prvkem je v této hře přítomnost vozidel, lodí, či letadel. Takže až vás omrzí ostřelovat nepřátele pistolí, můžete zkusit štěstí třeba s tankem.


Hardwarové požadavky: War Rock je hrou velmi nenáročnou:

  • Procesor: 800 MHz  ||  RAM: 512 MB || Grafická karta:  Radeon 8500, GeforceMX 400

(tyto hodnoty jsou vždy pouze orientační, proto neváhejte hru vyzkoušet i na slabší sestavě) 


Video ze hry:


Odkazy:

0 komentářů: