Přidat k oblíbeným stránkám
   Poslední update: 2. února 2010
  O HrajZadarmo!


F.E.A.R. Combat

Efektní, graficky dokonalé prostředí, rachot střelby, výbuchy granátů a těla létající vzduchem - tak tohle všechno a spousta dalšího na vás čeká ve hře F.E.A.R.

F.E.A.R. Combat je speciální edice FPS hry F.E.A.R., která byla vývojáři této hry uvolněna k volnému stažení z internetu. Jedná se tedy o multiplayerovou část púvodní hry, singelplayer FEAR Combat neobsahuje.

O co ve hře FEAR tedy jde? Zaručeně o to pozabíjet všechno živé, tedy kromě hráčů vašeho vlastního týmu. Hra obsahuje několik módů, ať už jsou to týmove bitky či CTF, nebo "maso" - všichni proti všem. Není nad čím přemýšlet. V módu CTF, tedy ukořisťování soupeřových vlajek, si užijete i týmové spolupráce s nádechem taktické hry. FEAR obsahuje také typ hry, při které se v mapě vžy vyskytuje speciální předmět, po jehož ukořistění se vašim soupeřům zpomalí čas - narozdíl od vás. Je tedy jen na vás do jaké míry si tohoto artefaktu užijete. 

FEAR Combat ale není, jak by se mohlo zdát žádnou prostou střílečkou. Její provedení je tak bravurní že chytne i ty, kteří nejsou velkými fandy tohoto žánru. Propracovaná fyzika jak věcí tak hráčů, velmi pěkný, až návykově příjemný pohyb vaší postavičky v kombinaci s propracovanými prvky klasické FPS dělá z této hry velmi nadprůměrného zástupce svého herního žánru.

pozn.: Po stažení hry se budete muset registrovat (zdarma!) na stránkách hry, kde získáte klíč, který poté zadáte během instalace hry. Registrace zde (před vstupem na stránky musíte zadat datum vašeho narození, abyste potvrdili, že vám již bylo 18)


Hardwarové požadavky: F.E.A.R. Combat je vcelku náročný na hardware při nastavení vysokých detailů a efektů, při nižších efektech si ho zahrajete na dnes již slabších strojích.

  • Procesor: 2 GHz  ||  RAM: 512 MB  ||  Grafická karta: GeForce 4, Radeon 9000

(tyto hodnoty jsou vždy pouze orientační, proto neváhejte hru vyzkoušet i na slabší sestavě) 


Video ze hry:


Odkazy:

0 komentářů: