Přidat k oblíbeným stránkám
   Poslední update: 2. února 2010
  O HrajZadarmo!


Trackmania Nations Forever

Trackmania je závodní hra, vyvíjená speciálně pro účely ESWC, tedy mezinárodního mistrovství v elektronických sportech. Po celém světě ji hrajou statisíce hráčů a jestliže si chcete užít velmi kvalitní závodění v pěkném prostředí a třeba se i zařadit mezi 'profesionální' hráče, nenajdete lepší hru, než je Trackmania Nations Forever ani na pultech obchodů. 

V Trackmanii jde především o čas. V jediném závodě může startovat až několik set hráčů a aby se na trať všichni vešli, vozy do sebe nenarážejí, ale projíždějí sebou navzájem, jako by byli neviditelní. To zaručuje stejné podmínky pro všechny jezdce. Ostatní hráče si můžete i uplně vypnout a soustředit se tak především na svůj výkon a čas. 

Jako závodník se ocitáte za kokpitem formule, nejedná se však o závody F1, tak jak je známe z televize. Na tratích narazíte na množství krkolomných zatáček, projedete se podvozkem vzhůru ve smyčkách, nebo se pořádně proletíte vzduchem při některém z kaskadérských skoků. Dalším důkazem toho, že Trackmanie není simulátorem ani co by se za nehet vešlo je množství jezdeckých triků, které vám umožní nabrat vetší rychlost, jako je třeba možnost částečného ovládání vozu ve vzduchu atd. Fyzika hry je jinak velmi dobře propracovaná za účelem co nejlepšího hráčského požitku a k výborné použitelnosti hry na turnajové scéně.


Video ze hry:


Odkazy:

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

jojo vážně dobrá gameska =) XadliK