Přidat k oblíbeným stránkám
   Poslední update: 2. února 2010
  O HrajZadarmo!


Project Torque

Jestliže jste někdy hráli nějakou kvalitní zavodní hru, jako jsou např. série Need for Speed, Test Drive apod., budete nejspíše příznivci svižného závodění plného napětí, nárazů, výher a rozsekaných aut. To vše a ještě víc na vás čeká ve freewarové hře Project Torque.

Ač se jedná vskutku o hru zdarma ke tažení, naleznete v ní licencované vozy a budete se prohánět po ulicích reálných měst. Stejně tak Project Torque nabízí široké možnosti v oblasti úprav vozů, tak jako jiné špičkové hry. Grafika je také na velmi obstojné úrovni. A tohle všechno si užijete ve hře proti skutečným jezdcům.

Hrou se budete prodírat jakýmsi výkonostním roztříděním hráčů, tedy jako nováček budete závodit v nejnižší kategorii a postupem času, se s množstvím nasbíraných zkušeností můžete propracovat až mezi elitní jezdce.

Jednoduše řečeno, Project Torque je plnohodnotná závodní hra se vším všudy.

Pro hraní budete potřebovat vytvořit hráčský účet, což provedete zde, tyto registrační údaje pak použijete při spouštění hry


Hardwarové požadavky: Hra je zhruba středně náročná na dnešní poměry, ale vzhledem k tomu, že se jedná o online hru, její nastavení půjde zajisté upravit i pro slabší počítače.

  • Procesor:  2,3 GHz  ||  RAM: min. 512MB

(tyto hodnoty jsou vždy pouze orientační, proto neváhejte hru vyzkoušet i na slabší sestavě)


Video ze hry: vtomto videu uvidíte jak možnosti nastavení vozu aj., tak i jeden závod

Odkazy:

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

mam problem pac v 9% se to sekne a nemužu dal stahovat

Anonymní řekl(a)...

Sleduj pokyny na gamershell nebo pouzij druhou moznost - ostatni servery